Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową

Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową
Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową to danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 371 kalorii , 30 g białka i 17 g tłuszczu . Za 2,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 52% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kanapki z pieczoną wołowiną , Mistrzowskie kanapki z pieczoną wołowiną i Mistrzowskie kanapki z pieczoną wołowiną .

Instrukcje

1
Upiecz chleb czosnkowy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby i cebulę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ogolonej Pieczeni Wołowej1 Funt Ogolonej Pieczeni Wołowej
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wymieszaj sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Każdą połówkę chleba czosnkowego ułożyć warstwami pieczonej wołowiny, mieszanki grzybów i sera. Wróć do piekarnika; piecz przez 3-5 minut lub do momentu, aż się zarumieni i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn