Kanapki z pieczarkami i smażonymi jajkami
Kanapki z otwartą twarzą z pieczarkami i smażonymi jajkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chleb wieloziarnisty, wino, grzyby Pre cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z jajkiem sadzonym BLT, Kanapki z ricottą, rukolą i jajkiem sadzonym, oraz Kanapki z ricottą, rukolą i jajkiem sadzonym.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać 2/3 szklanki szalotki; gotować 3 protokół.
Dodać grzyby; gotować 4 minuty lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj wino, 1/4 łyżeczka pieprzu, i sól; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Usuń mieszaninę grzybów z patelni; utrzymuj ciepło.
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj pozostałe 1/3 Puchar szalotki; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Wyjąć szalotkę z patelni; ogrzać.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Rozłóż 2 łyżeczki pesto po jednej stronie każdej kromki chleba. Każdy plaster wymieszać z około 2 łyżkami sera. Broil 2 minuty lub aż ser topi; zachować ciepło.
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni; zawirować do herbu. Jajka rozbić na patelni i gotować 4 minuty lub aż białka są ustawione.
Każdą kromkę chleba przełożyć na 2 plastry pomidora. Masę grzybową równomiernie podzielić na kromki chleba, a każdą porcję wymieszać z 1 jajkiem.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu, szalotki i bazylii.