Kanapki z pieczarkami i smażonymi jajkami

Kanapki z pieczarkami i smażonymi jajkami
Kanapki z otwartą twarzą z pieczarkami i smażonymi jajkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chleb wieloziarnisty, wino, grzyby Pre cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z jajkiem sadzonym BLT, Kanapki z ricottą, rukolą i jajkiem sadzonym, oraz Kanapki z ricottą, rukolą i jajkiem sadzonym.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać 2/3 szklanki szalotki; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Dodać grzyby; gotować 4 minuty lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Dodaj wino, 1/4 łyżeczka pieprzu, i sól; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń mieszaninę grzybów z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj pozostałe 1/3 Puchar szalotki; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
10
Wyjąć szalotkę z patelni; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
12
Rozłóż 2 łyżeczki pesto po jednej stronie każdej kromki chleba. Każdy plaster wymieszać z około 2 łyżkami sera. Broil 2 minuty lub aż ser topi; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
13
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni; zawirować do herbu. Jajka rozbić na patelni i gotować 4 minuty lub aż białka są ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Każdą kromkę chleba przełożyć na 2 plastry pomidora. Masę grzybową równomiernie podzielić na kromki chleba, a każdą porcję wymieszać z 1 jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
GrzybyGrzyby
ChlebChleb
JajkoJajko
16
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu, szalotki i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
BazyliaBazylia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn