Kanapki z panierowaną rybą dla dwojga
Panierowane kanapki z rybą dla dwojga mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 2 osób i kosztuje 3,45 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii , 38 g białka i 5 g tłuszczu . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Walentynki . Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 25 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga marchewki, sałaty, soku z cytryny i kopru włoskiego. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę peskatariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 87% . Podobne przepisy obejmują Pieczone i panierowane przegrzebki , Panierowane paluszki z kurczaka i Panierowane kotlety z kurczaka .
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj pięć pierwszych składników. Obtocz filety w mieszance bułki tartej.
Za pomocą szczypiec z długimi uchwytami zwilż ręcznik papierowy olejem kuchennym i lekko posmaruj ruszt grilla. Grilluj halibuta, przykrytego, na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem.
Bułki grillować przekrojoną stroną do dołu, na średnim ogniu przez 30–60 sekund lub do momentu, aż będą zrumienione.
W małej misce wymieszaj sałatę, marchewki i cebulę, jeśli chcesz; odstaw. W innej małej misce wymieszaj składniki sosu; rozprowadź na spodach bułek. Na wierzchu ułóż halibuta i mieszankę warzywną; wymień wierzchy bułek.