Kanapki z mozzarellą, Prosciutto, Pesto i śliwkowymi pomidorami
Mozzarella, Prosciutto, Pesto i śliwkowe pomidory kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 150 g tłuszczu, oraz w sumie 1965 kalorie. Na 9,06 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, oliwa z oliwek, prosciutto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kanapki z Prosciutto i śliwkami, Mozzarellan i Prosciutto z Pesto, oraz Mozzarellan i Prosciutto kanapki z Tapenadą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bagietki pokroić na pół, a następnie wzdłuż, ale nie przeciąć całą drogę.
Dolną połowę bagietek posmarować pesto. Top z prosciutto, pomidory i mozzarella.
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Umieszczenie mozzarella na górze będzie zachować wierzch chleba z coraz rozmokły z pomidorów.
Kanapki owinąć szczelnie w pergamin i pokroić na pół. Pakuj się.
Umieścić orzechy włoskie, ser, czosnek i 1/2 szklanki oliwy z oliwek w blenderze i puree, aż będzie gładka.
Dodać bazylii i pietruszki, a następnie z silnika działa, stopniowo dodawać pozostałą oliwę z oliwek, aż pesto jest gęsty i gładki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.