Kanapki z marynowaną Sardelą z sosem pomidorowo-cebulowym
Marynowane kanapki z anchois z sosem pomidorowo-cebulowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 14g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet sherry, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów, Kanapki pomidorowe z majonezem Bazyliowo-anchois, oraz Kanapki z anchois, bazylią i pomidorami z Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę, pomidory, czosnek i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i pomidory zmiękną, a mieszanina ma konsystencję podobną do sosu, około 5 minut. Wymieszać z octem i gotować, mieszając, przez 1 minutę dłużej.
Spoom połowę sosu pomidorowego na 1 stronie każdej rolki i góry każdej z połową anchois.
Rozłóż 1 łyżkę majonezu na pozostałych połówkach rolki, następnie polej kanapki i podawaj.