Kanapki z kozim serem i orzechami pekan

Kanapki z kozim serem i orzechami pekan
Kanapki z kozim serem i orzechami pekan mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, kolendrę, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Kanapki z szynką i kozim serem, oraz Kanapki Antipasto z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj razem z serem topionym, kozim serem, serem Cheddar, pekanami i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser KoziSer Kozi
KolendraKolendra
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
2
Rozprowadzić na: kromkach chleba pełnoziarnistego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb PełnoziarnistyChleb Pełnoziarnisty
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3
Rozłóż cienką warstwę galaretki z czerwonego pieprzu na równej liczbie kromek chleba pełnoziarnistego; plasterki mieszanki serków kanapkowych z plasterkami galaretki pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb PełnoziarnistyChleb Pełnoziarnisty
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn