Kanapki Z Indykiem Teriyaki

Need a dairy free main course? Slow-Cooker Indyk Teriyaki kanapki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, bułki kaiser, udka z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolno-Cooker Teriyaki Grillowane Kanapki Z Kurczakiem, Slow Cooker Teriyaki Barbecue Chicken Sandwiches, oraz Slow-Cooker Indyk BBQ kanapki.
Instrukcje
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Włożyć indyka do powolnej kuchenki. W małej misce wymieszaj glazurę teriyaki, marmoladę, piernik i czosnek. Mieszanka łyżka nad indykiem, obracając w razie potrzeby płaszcz.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
Wyjąć indyka z wolnej kuchenki.
Wyjąć i wyrzucić kości; posiekać lub pokroić indyka na kawałki. Przykryj, aby się ogrzać.
W 2-cup microwavable miarki, wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka.
Wlać płyn z powolnej kuchenki do mieszaniny skrobi kukurydzianej; dobrze wymieszać. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 do 2 minut, mieszając raz w połowie gotowania, aż mieszanina zagotuje się i lekko zgęstnieje. Indyka podzielić równomiernie pomiędzy spody rolki; SOS łyżką na indyka. Przykryj rolkami.