Wolno gotujące kanapki z indykiem i sosem to bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka marchwi, szałwii i cebuli farszu mix, bulion z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z indykiem i sosem, Slow-Cooker Indyk BBQ kanapki, oraz Slow Cooker Indyk Dip Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić wszystkie składniki z wyjątkiem bułki w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
3
Aby służyć, miarka około 1/2 szklanki mieszanki indyka do każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym