Kanapki z indykiem i sosem

Kanapki z indykiem i sosem
Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę farszu z marchwi, szałwii i cebuli, udka z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Indyk Dip Kanapki, Slow-Cooker Indyk BBQ kanapki, oraz Slow-Cooker Włoskie Kanapki Z Indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić wszystkie składniki z wyjątkiem bułki w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
3
Aby służyć, miarka około 1/2 szklanki mieszanki indyka do każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn