Kanapki z indykiem, Brie i Nektarynką z sałatką z rukoli

Kanapki z indykiem, Brie i Nektarynką z sałatką z rukoli mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 554 kalorie, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane kanapki z szynką, Brie i rukolą, Kanapki Z Indykiem Z Otwartą Twarzą, oraz Slow-Cooker Open-Face Indyk Parmigiana Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić musztardę miodową równomiernie na chlebie. Wierzch z indykiem, plastrami nektarynki i Brie. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. W dużej misce wrzucić rukolę, cebulę, olej i 1/2 łyżeczki soli.
Dodawanie owoców to pyszny i łatwy sposób na urozmaicenie prawie każdej kanapki z serem. Jeszcze kilka wspaniałych parówek: śliwki i parmezan, jabłka i Cheddar, gruszki i ser pleśniowy, figi i kozi ser.