Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane kanapki jagnięce spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koszerną sól, sól i świeżo popękany pieprz, ogórek gorący i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką, Kanapki Z Grillowanym Porem, Zielonym Czosnkiem I Pieczoną Jagnięciną, oraz Kanapki Z Jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zrobić marynatę drobno mieląc kapary, oregano i czosnek razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj do małej miseczki wraz z jogurtem, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny i trochę soli i pieprzu, mieszając, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne Nonpareile
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Jagnięcinę włożyć do dużej torebki i zalać marynatą jogurtową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Wymieszać go wokół tak jagnięcina jest całkowicie pokryte na całym. Wycisnąć powietrze, zamknąć torebkę i włożyć do lodówki na co najmniej 30 minut lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Gdy jagnięcina jest marynowana, wyjmij ją z torby i wytrzyj nadmiar papierowymi ręcznikami. Rozwiń jagnięcinę, skropić odrobiną oliwy z oliwek i dobrze posypać solą i pieprzem po obu stronach; pomoże to stworzyć ładną skórkę. Grillować przez około 15 minut, następnie odwrócić raz i gotować przez kolejne 12 minut na drugiej stronie, aż gotowane przez i masz trochę koloru na jagnięcinę. Po zakończeniu wyjąć z grilla, namiot z folią i odstawić na 10 do 12 minut przed wyrzeźbieniem ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Weź bagietkę i podziel poziomo wzdłuż, aby mieć długie połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
9
Umieść na grillu, aby ogrzać chleb i uzyskać lekko chrupiące, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Aby złożyć kanapki, posmaruj chleb majonezem Harissa, ułóż plastry jagnięciny i szybkie marynowane Słodkie ogórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
Harissa
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
11
Umieścić górną część bagietki na i pokroić kanapkę na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
12
W dużej misce wymieszać majonez, śmietanę, harissę, ocet i kminek i wymieszać trzepaczką do połączenia. Smak do przypraw i dodać sól i pieprz według uznania. Przechowywać w lodówce i podawać rozmazane na kanapki jagnięce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Harissa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodaj plasterki ogórka i plasterki chile do średniej miski i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
W średnim rondlu dodaj ocet, cukier, 1/2 wody i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
15
Podgrzewaj delikatnie, mieszając, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
16
Wlać ogórki i chiles w misce. Odstawić do marynowania co najmniej 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona