Kanapki Z Grillowanym Serem Oliwkowo-Pomidorowym
Oliwkowo-pomidorowe kanapki z grillowanym serem to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz liście bazylii, oliwki do smarowania, ser provolone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kanapki z grillowanym serem i pomidorami, Grillowane kanapki pomidorowo-serowe dla dwojga, oraz Grillowane Kanapki Pomidorowo-Serowe.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Aby przygotować każdą kanapkę, umieść 1 kromkę sera na 1 kromce chleba.
1 1/2 łyżeczki oliwy posmarować serem. Wierzch z 4 liśćmi bazylii, 2 plastrami pomidora, 1 plastrem sera i 1 kromką chleba. Powtórz procedurę z pozostałym chlebem, serem, oliwą, bazylią i pomidorem.
Lekko pokryć Na Zewnątrz chleba sprayem do gotowania.
Dodaj 2 kanapki na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałymi kanapkami.