Kanapki Z Grillowanym Serem Oliwkowo-Pomidorowym

Kanapki Z Grillowanym Serem Oliwkowo-Pomidorowym
Oliwkowo-pomidorowe kanapki z grillowanym serem to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz liście bazylii, oliwki do smarowania, ser provolone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kanapki z grillowanym serem i pomidorami, Grillowane kanapki pomidorowo-serowe dla dwojga, oraz Grillowane Kanapki Pomidorowo-Serowe.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Aby przygotować każdą kanapkę, umieść 1 kromkę sera na 1 kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
1 1/2 łyżeczki oliwy posmarować serem. Wierzch z 4 liśćmi bazylii, 2 plastrami pomidora, 1 plastrem sera i 1 kromką chleba. Powtórz procedurę z pozostałym chlebem, serem, oliwą, bazylią i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
4
Lekko pokryć Na Zewnątrz chleba sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Dodaj 2 kanapki na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałymi kanapkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn