Kanapki z grillowanym masłem warzywno-anchois

Kanapki z grillowanym masłem warzywno-anchois
Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 40. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, liście kolendry, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana polędwica z anchois-masłem cytrynowym i brokułami Rabe, Kanapki Z Grillowanymi Warzywami, oraz Kanapki Z Grillowanymi Warzywami.

Instrukcje

1
W małej misce połącz masło, anchois i skórkę z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Posmaruj obie strony każdego kawałka naan 1 łyżką oleju. Grill naan, w dwóch partiach, aż do ogrzania i lekko zwęglone, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaanNaan
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przenieść na talerz i przykryć czystym ręcznikiem kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Wrzucić cukinię i bakłażana w dużej misce z pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Ułóż bakłażana w jednej warstwie na patelni grillowej i gotuj na średnim ogniu do miękkości i zwęglenia, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Przenieś do miski. Powtórz procedurę z cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Po jednej stronie każdego kawałka naan posmarować 1/4 masła anchois. Mieszaninę cukinii i bakłażana podzielić równomiernie między naan i posypać pistacjami i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
NaanNaan
8
Złożyć Naan nad nadzieniem i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaanNaan
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn