Kanapki z grilla wieprzowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać wieprzowina BBQ kanapki spróbować. Na 1,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz bułeczki hoagie, cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku zagotuj pieczeń wieprzową, wodę i sól. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3-1 / 2 do 4 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
Wyjąć mięso i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Kości odrzucić; mięso rozdrobnić dwoma widelcami. Odtłuszczone tłuszcze z soków z patelni. Wymieszać z selerem naciowym, sosem stekowym, brązowym cukrem, octem, sokiem z cytryny, sosem chili, keczupem i rozdrobnioną wieprzowiną. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Na dużej patelni, gotować cebulę i cukier w oleju i masła na małym ogniu przez 20-30 minut lub aż złoty kolor i przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Podajemy wieprzowinę i cebulę na bułkach.