Kanapki Z Grilla Farmers ' Market
Need a danie główne Wegetariańskie? Grillowane kanapki Farmers ' Market może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz rozmaryn, cukinia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Farmers ' Market Grillowany Sukkotash, Farmers ' Market Pappardelle, oraz Kurczak Rolniczy.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Pędzel 1 łyżka oliwy z oliwek równomiernie po obu stronach bakłażana, cebuli i cukinii.
Posypać rozmarynem, pieprzem i solą.
Połączyć 1 łyżkę oleju i octu w misce.
Mieszankę octu szczotkować na ścięte boki chleba.
Umieść cebulę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 6 minut z każdej strony lub do miękkości.
Wyjąć z grilla i rozdzielić na pierścienie. Grill bakłażan i cukinia 4 minut z każdej strony lub do miękkości.
Kawałki cukinii pokroić na pół w poprzek.
Miejsce chleb, ściąć boki w dół, na stojaku do grillowania; grill 2 minuty.
Umieść 1 kawałek sera na dolnych połówkach porcji chleba; na wierzchu każdej porcji z 1 plastrem bakłażana, 1 plastrem pomidora, 1 liściem bazylii, 2 kawałkami cukinii, jedną czwartą krążków cebuli, 1 plastrem bakłażana, 1 plastrem pomidora, 1 liściem bazylii, 1 kawałkiem sera i górną połową chleba.
Kanapki umieścić na stojaku grillowym; grill 2 minuty, pod przykryciem, lub aż ser topi się.