Kanapki Z Filetem Rybnym Cytrynowo-Pieprzowym
Lemon-Pepper Fish filet kanapki jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, przyprawę cytrynowo-pieprzową, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Filetem Tofu "Fish", Cytryna Pieprz Ryby Tacos, oraz Ryba cytrynowo-pieprzowa z prażonymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i przyprawę cytrynowo-pieprzową.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Filety rybne posmarować mieszanką mąki. Gotować w oleju 4 do 6 minut, obracając raz, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Sos tatarski rozprowadzić na pokrojonych bokach tostowych bułek.
Ułóż sałatę i filety rybne w bułki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.