Kanapki Wieprzowe Cajun

Kanapki Wieprzowe Cajun
Kanapki z wieprzowiną Cajun mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1160 kalorii, 49g białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 3,81 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, paprykę, polędwiczki wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 156 fanów. Jest to raczej drogie przepis dla fanów jedzenia Cajun. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 95%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kanapki Z Kurczakiem Cajun, Kanapki Z Kurczakiem Cajun, oraz Kanapki Z Kurczakiem Cajun.

Instrukcje

1
Polędwiczki włożyć do wysmarowanej tłuszczem 13 cali. x 9-w. blacha do pieczenia. Natrzyj każdą 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
W dużej misce wymieszaj paprykę, oregano, tymianek, czosnek w proszku, pieprz, sól w razie potrzeby, kminek, gałkę muszkatołową i cayenne; poklep polędwiczki. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Odstawić na 10 minut; cienko pokroić.
5
Posmaruj chleb lub bułki masłem lub majonezem; na wierzch z sałatą, wieprzowiną oraz zieloną i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Sauvignon Blanc, wino różowe i Albarino to moje najlepsze opcje dla Cajun. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Wino CMS Sauvignon Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wino CMS Sauvignon Blanc
Wino CMS Sauvignon Blanc
Wspaniale kanciasty z zielonymi nutami jabłek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia49
Magazyn