Kanapki tłoczone Stilton, Gruszka, Daktyl i boczek
Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli 2,18 zł za porcję spada w budżecie, tłoczone Stilton, Gruszka, Data, i kanapki z bekonem może być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. 169 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka azjatyckiej gruszki, musztarda dijon, daktyle medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z gruszką, szynką i serem, Stilton Date Dip, oraz Tarta Gruszkowa Prasowana.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i złoty, o 8 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym.
Wlać wytopiony tłuszcz do miski; rezerwy.
Rozłóż pokrojoną stronę każdej dolnej połowy chleba z 1 łyżeczką musztardy. Palcami Usuń i wyrzuć pestki z dat. Nacisnąć 3 daktyle na chleb (na musztardzie), delikatnie rozprowadzić opuszkami palców. Boczek dzielimy równomiernie pomiędzy kawałki chleba, posypując daktyle. Ułóż 5 plastrów gruszki na boczku, a następnie wierzch z 2 uncjami Stilton.
Pozostałe 4 kawałki bagietki wcisnąć na ser, następnie obie strony każdej kanapki posmarować tłuszczem z boczku. Kanapki gotować na średnim ogniu w teraz pustej patelni, naciskając łopatką, aż ser zacznie się topić i chleb jest złoty, o 4 protokół na stronę.
Serw. Alternatywnie, wcisnąć kanapki w prasie panini do tostów i podgrzać. Sere.