Kanapki Stromboli
Kanapki Stromboli mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 432 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, masła, keczupu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Easy Stromboli (Włoski Stromboli), stromboli, oraz Stromboli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj keczup, sos pomidorowy, parmezan, 1/2 łyżeczki czosnku w proszku, oregano, nasiona kopru włoskiego i włoską przyprawę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut lub do zgęstnienia, od czasu do czasu mieszając.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj masło i pozostały proszek czosnkowy; rozłóż na połówkach chleba.
Posyp 1/2 szklanki sera mozzarella na każdą dolną połowę chleba. Łyżka mieszanki mięsnej na wierzchu; posypać pozostałym serem mozzarella.
Wymień blaty chleba; zawiń każdy Bochenek kanapkowy w folię.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do stopienia sera.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Moet & Chandon Imperial (3 litrowa butelka-Jeroboam). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 600 dolarów za butelkę.
![Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)]()
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami.Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy).Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.