Kanapki Reuben
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu worcestershire, ogórek z koperkiem, wołowina konserwowa o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Reuben, Kanapki Reuben, oraz Kanapki Reuben dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 5 składników w małej misce, dobrze mieszając.
Aby przygotować kanapki, ułóż kromki chleba w jednej warstwie na ciężkiej blasze do pieczenia. Chleb Broil 1 1/2 minut lub do tosty. Odwróć chleb; dusić na 1 minutę lub do lekko tosty.
Usuń 4 plastry. Podziel ser równomiernie na pozostałe 4 plastry, posypując go lekko tostami. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Rozłóż około 1 1/2 łyżki sosu na stronie pokrytej serem każdej kromki chleba; top każdej porcji z 1 uncja peklowanej wołowiny, 1/4 szklanki kiszonej kapusty, i pozostałe kromki chleba.