Kanapka śniadaniowa z szynką i serem
Kanapka śniadaniowa z szynką i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kanadyjski boczek, extrasharp ser cheddar, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 36%. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Śniadanie Kanapka Z Grillowanym Serem, oraz Jajecznica z serem Kanapka śniadaniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać boczek; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Zmniejszyć ciepło do średniego; ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania. Rozbić jajka na gorącej patelni; gotować 1 minutę z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Ułóż połówki muffinek, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia. Wierzch z 1 plastrem boczku, 1 jajkiem i 1 łyżką sera.
Posypać 2 łyżki sera na górnej połowie każdej muffinki. Broil 1 1/2 minut lub do bąbelków.
Ułożyć górne połówki muffinek na dolnych połówkach.