Kanapka z sałatką bolońską II
Kanapka z sałatką bolońską II może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1082 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 3 i kosztuje 3,33 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka majonezu, jajka, ogórki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Lepsza Kanapka Bolońska, Kanapka z jajkiem sadzonym i Bolonią, oraz Bologna Squiggles Sandwich.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z wody, ostudzić i obrać.
W robocie kuchennym umieść jajka, Bolonię i słodkie ogórki. Zmiksuj do konsystencji, którą można rozprowadzić.
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Wymieszać w majonezie, zwiększając ilość w razie potrzeby, aby mieszanina była gładka. Przykryć i schłodzić w lodówce do momentu podania.