Kanapka z rostbefem z rukolą i majonezem chrzanowym
Kanapka z rostbefem z rukolą i majonezem chrzanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Jeśli masz pomidory, majonez, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wołowa I Chrzan Majonez Kanapki Z Herbatą, Kanapka z wołowiną z chrzanem Aï ¿½oli, oraz Kanapka Z Wołowiną I Chrzanem.
Instrukcje
Jeśli używasz zwykłego jogurtu, umieść go w sitku wyłożonym papierowym ręcznikiem i ustaw sitko na misce.
Niech jogurt odsączyć i zagęścić przez 20 minut.
Połącz zagęszczony lub grecki jogurt, majonez, chrzan i sól i pieprz w małej misce i wymieszaj, aby włączyć.
Ułożyć po 1/4 szklanki rukoli na 4 kromkach chleba i skropić 2 łyżkami majonezu chrzanowego.
Warstwa z 3 uncji rostbef na kanapkę, plastry pomidora i plastry cebuli. Wierzch z inną kromką chleba i zawiń w papier woskowany, a następnie folię aluminiową.