Kanapka z językiem z sosem estragonowym lub Pietruszkowym

Kanapka z językiem z sosem estragonowym lub Pietruszkowym
Need a dairy free main course? Kanapka z językiem z estragonem lub sosem pietruszkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz język cielęcy, ocet winny, bagietki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane pieczarki Portobello z masłem Estragonowo-Pietruszkowym, Crock Pot język wołowy z pieczonym sosem pieprzowym, oraz Łosoś pieczony powoli z czosnkiem, koperkiem, pietruszką, estragonem i cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść język w średnim rondlu. Podziel jedną cebulę na pół i dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj zimną wodę do przykrycia i obficie dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Umieścić na palniku na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ciepło do najniższego ustawienia. Przykryć i gotować do całkowitego miękkości, o 2 1/2 godziny, uzupełniając dodatkową wodą, jeśli to konieczne. Pozostawić do ostygnięcia, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
4
Przenieś język na deskę do krojenia i wyrzuć płyn do gotowania (lub zapisz, jeśli chcesz). Ostrożnie odkleić zewnętrzną błonę z języka i wyrzucić. Pokrój język na płyty 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Podgrzać dwie łyżki oleju na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Dodać język i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane z pierwszej strony, o 3 protokół. Flip płyty języka i gotować bez ruchu, aż rumiane na drugiej stronie. Alternatywnie, szczotka plastry języka z olejem i grill po obu stronach, aż dobrze rumiane i chrupiące, o 5 minut na stronie na umiarkowanym ogniu. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Aby zrobić sos, namoczyć chleb w occie, a następnie rozbić widelcem, aż zostanie zmiażdżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Dodaj kapary, sardelę, czosnek, musztardę i oliwę z oliwek i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
9
Dodać mielony estragon lub pietruszkę. Żółtko pokruszyć w sosie. Białka pokroić w kostkę, następnie dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Takich Jak Lindt, Do Czekoladowych LokówTakich Jak Lindt, Do Czekoladowych Loków
10
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
11
Aby złożyć kanapki, rozłóż kilka łyżek sosu na dolnych kromkach chleba, a na górnej kromce chrzanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
12
Dodaj zielenie, a następnie język do dolnego plastra. Zamknij kanapki i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn