Kanapka z grilla
Grilled Sub Sandwich może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 1,85 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 999 kalorii , 23 g białka i 71 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sos sałatkowy, ser cheddar, dodatkową oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest idealny na Czwartego Lipca . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 45% . Wypróbuj BahnMi Meatball Sub , Blackberry Grilled Cheese Sandwich i Grilled Eggplant Sandwich , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj zieloną paprykę i cebulę z oliwą.
Umieścić na podwójnej grubości folii aluminiowej (około 12 cali kwadratowych). Złożyć folię wokół warzyw i szczelnie zamknąć. Grillować pod przykryciem na średnio-gorącym ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości; odstawić.
Przekrój bochenek na pół w poziomie; usuń kromkę chleba z górnej połowy, pozostawiając skorupkę o grubości 1,25 cm (wyrzuć wyjęty chleb lub zachowaj do innego wykorzystania).
Posmaruj przekrojone boki bochenka dressingiem sałatkowym; połóż przekrojoną stroną do dołu na grillu. Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu przez 3-5 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Połóż spód bochenka na podwójnej warstwie mocnej folii aluminiowej (około 18 x 12 cali).
Warstwa z indykiem, dwoma plasterkami sera szwajcarskiego, szynką, serem cheddar, pastrami i pozostałym serem szwajcarskim. Na wierzchu mieszanka zielonej papryki, ogórki i pomidor.
Resztą sosu polej przekrojoną stronę chleba; przykryj nadzieniem.
Posmaruj chleb dodatkową oliwą. Zawiń kanapkę w folię i szczelnie ją zamknij. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 4-8 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Pokrój w plasterki ząbkowanym nożem.