Kanapka z gofrem boczkowo-bananowym z masłem orzechowym i syropem klonowym
Kanapka z gofrem boczkowo-bananowym z masłem orzechowym i syropem klonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 641 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 213 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki, masła, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Devin Alexander ' s Peanut Butter and Banana Waffle Sandwich, Naleśniki z boczkiem z syropem Klonowo-orzechowym, oraz Pełnoziarniste Bananan naleśniki owsiane z masłem orzechowym syrop klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni, aż chrupiące; przenieść do ręcznika papierowego z łyżką szczelinową. Tłuszcz rezerwowy na patelni.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól.
W małej miseczce ubić maślankę, masło i żółtko, następnie delikatnie wymieszać z suchymi składnikami do połączenia. Białka ubić na sztywne szczyty, a następnie złożyć na ciasto. Delikatnie wymieszać z boczkiem.
Gofrownicę posmarować olejem; gofry ugotować na złoty kolor.
W międzyczasie podgrzać tłuszcz boczku na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodaj banany i smażyć po obu stronach, aż dobrze rumiane po obu stronach.
Przełożyć łyżką szczelinową do małej miski.
Ubić razem syrop klonowy i masło orzechowe na gładką masę; wymieszać z bananami. Na wierzchu jeden gofr z mieszaniną bananów i sosem; przykryć pozostałym gofrem.
Podawać natychmiast z bitą śmietaną.