Kanapka Salami z kalafiorowym smakiem
Ten przepis służy 15 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, chleb, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Grillowana szynka, ser i Salami z kaparowym smakiem, Grillowana kanapka z Salami na # SundaySupper, oraz Kanapka z salami i twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać około 1 cala wody do dużego rondla lub garnka. Zmieść kosz na parowiec na patelni.
Kalafior pokroić na ćwiartki.
Umieść kalafior w parowarze, przykryj i umieść na średnim ogniu. Pary, aż prawie, ale nie całkiem przetargu, 10 do 12 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Pokroić kalafior na kawałki 1/2 cala i przenieść do dużej miski.
Dodać olej, rodzynki, kapary, sól, pieprz, i (w przypadku użycia) ocet i kminek.
Odstawić na 15 minut. (Można przykryć smakołyk i przechowywać w lodówce do 5 dni.)
Umieść kromki chleba na powierzchni roboczej.
Połowę plastrów posmarować musztardą, następnie ułożyć salami i kalafiorem. Kanapka z pozostałym chlebem.