Kanapka Salami z kalafiorowym smakiem

Kanapka Salami z kalafiorowym smakiem
Ten przepis służy 15 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, chleb, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Grillowana szynka, ser i Salami z kaparowym smakiem, Grillowana kanapka z Salami na # SundaySupper, oraz Kanapka z salami i twarogiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać około 1 cala wody do dużego rondla lub garnka. Zmieść kosz na parowiec na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Kalafior pokroić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3
Wyjąć i wyrzucić rdzeń.
4
Umieść kalafior w parowarze, przykryj i umieść na średnim ogniu. Pary, aż prawie, ale nie całkiem przetargu, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
5
Wyjąć z ognia i ostudzić. Pokroić kalafior na kawałki 1/2 cala i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać olej, rodzynki, kapary, sól, pieprz, i (w przypadku użycia) ocet i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
7
Odstawić na 15 minut. (Można przykryć smakołyk i przechowywać w lodówce do 5 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
8
Umieść kromki chleba na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
9
Połowę plastrów posmarować musztardą, następnie ułożyć salami i kalafiorem. Kanapka z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn