Kanapka jajeczna z musztardą i awokado

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki jajecznej z musztardą i awokado. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, chleb pełnoziarnisty, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z krokosza barwierskiego, można śledzić to danie główne z Placek Ananasowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk.
Dodać zieleninę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, do miękkości, 1 1/2 protokół; doprawić solą.
Przełożyć zieleninę do miski i ogrzać.
W małej misce rozgnieść awokado. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni. Jajka rozbijamy na patelni i doprawiamy solą. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż białka są chrupiące, o 1 minutę. Odwrócić jajka i gotować, aż białka są jędrne i żółtka są płynne, 2 minuty dłużej.
Rozłóż awokado na 4 plastrach tostów. Top z zieleni i jajka sadzone i posypać gorącym sosem. Zamknąć kanapki, pokroić na pół i od razu podawać.