Kanapka Cajun Portobello z awokado i Remoulade

Kanapka Cajun Portobello z awokado i Remoulade
Przepis Cajun Portobello kanapka z awokado i Remoulade jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, liście sałaty, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Catfish Cakes with Remoulade, Ciasta krabowe z Cajun Rémoulade, oraz Ciasta karczochowe z Cajun Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby:.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
2
Umieścić duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Spód posypać szczyptą soli i podgrzewać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj olej i podgrzewaj przez 1 minutę, uważając, aby nie palił. Spowoduje to powstanie efektu nieprzywierającego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Dodać szalotki i czosnek i gotować przez 3-4 protokół, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodaj 1 łyżkę. z Cajun przyprawy, wraz z winem, ocet, i 1 szklanka wody, doprowadzić do wrzenia, niższe ciepło i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać grzyby i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
8
Grzyby i płyn wlać do płytkiego pojemnika, przykryć i odstawić do marynowania na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
9
Grzyby wyjąć z marynaty i nacisnąć między ręcznikami papierowymi lub w ręczniku do naczyń, aby usunąć nadmiar marynaty, a następnie posypać pozostałą przyprawą Cajun, naciskając przyprawę na obie strony plastrów grzybów. Wyrzucić marynatę (lub zapisać do innego użytku).w patelni żeliwnej na średnim ogniu, gotować grzyby w jednej warstwie(może trzeba to zrobić w dwóch partiach) aż poczernieje, 2-3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wyjąć na talerz.Remoulade:
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
11
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na wysokiej przez 1 minutę. Przechowywać pod przykryciem w lodówce do 1 tygodnia.Sprawia, że 1 3/4 szklanki.Składanie do kupy:.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Rozłóż łyżkę remoulade na jednej połowie każdej rolki. Na wierzchu 1 lub 2 liście sałaty i kilka plastrów pomidora i awokado. Podzielić plastry grzybów między bułki. Zamknij każdą kanapkę i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
13
Serwuj i ciesz się!

Składniki

1dojrzałe awokado, obrane, pokrojone w plasterkidojrzałe awokado, obrane, pokrojone w plasterki2warzywo (np. szpinak)kapary, mielonekapary, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweJukonJukon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonatka pietruszki, mielonanatka pietruszki, mielona2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSOS remouladeSOS remoulade1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1porcja startego parmezanuopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1porcja startego parmezanuświeży sok z cytryny (lub limonki)świeży sok z cytryny (lub limonki)4liście sałaty, wypłukane i wysuszone (dobrze działa romaine)liście sałaty, wypłukane i wysuszone (dobrze działa romaine)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez (najlepiej wegański)majonez (najlepiej wegański)1porcja startego parmezanumusztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon4largesgrzyby portabella, łodygi, skrzela usunięte, pokroić na stronie na 1/4-calowe plastrygrzyby portabella, łodygi, skrzela usunięte, pokroić na stronie na 1/4-calowe plastry2warzywo (np. szpinak)czerwona papryka mielonaczerwona papryka mielona4bułki kanapkowe miękkie, splitbułki kanapkowe miękkie, split0warzywo (np. szpinak)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku2Spód: okruszki z herbatników grahamprzyprawa Cajun o niskiej zawartości soliprzyprawa Cajun o niskiej zawartości soli2szalotka posiekanaszalotka posiekana2warzywo (np. szpinak)szalotka mielonaszalotka mielona1łyżka czerwony ocet winnypomidory cienko pokrojonepomidory cienko pokrojone2Spód: okruszki z herbatników grahamocet winny biały (lub biały ocet balsamiczny)ocet winny biały (lub biały ocet balsamiczny)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos Worcestershire (najlepiej wegańskie)Sos Worcestershire (najlepiej wegańskie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn