Przepis Cajun Portobello kanapka z awokado i Remoulade jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, liście sałaty, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Catfish Cakes with Remoulade, Ciasta krabowe z Cajun Rémoulade, oraz Ciasta karczochowe z Cajun Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby:.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Umieścić duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Spód posypać szczyptą soli i podgrzewać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj olej i podgrzewaj przez 1 minutę, uważając, aby nie palił. Spowoduje to powstanie efektu nieprzywierającego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodać szalotki i czosnek i gotować przez 3-4 protokół, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj 1 łyżkę. z Cajun przyprawy, wraz z winem, ocet, i 1 szklanka wody, doprowadzić do wrzenia, niższe ciepło i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać grzyby i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Grzyby i płyn wlać do płytkiego pojemnika, przykryć i odstawić do marynowania na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Grzyby wyjąć z marynaty i nacisnąć między ręcznikami papierowymi lub w ręczniku do naczyń, aby usunąć nadmiar marynaty, a następnie posypać pozostałą przyprawą Cajun, naciskając przyprawę na obie strony plastrów grzybów. Wyrzucić marynatę (lub zapisać do innego użytku).w patelni żeliwnej na średnim ogniu, gotować grzyby w jednej warstwie(może trzeba to zrobić w dwóch partiach) aż poczernieje, 2-3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Wyjąć na talerz.Remoulade:
Składniki, których będziesz potrzebować
Remoulade
11
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na wysokiej przez 1 minutę. Przechowywać pod przykryciem w lodówce do 1 tygodnia.Sprawia, że 1 3/4 szklanki.Składanie do kupy:.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Rozłóż łyżkę remoulade na jednej połowie każdej rolki. Na wierzchu 1 lub 2 liście sałaty i kilka plastrów pomidora i awokado. Podzielić plastry grzybów między bułki. Zamknij każdą kanapkę i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Pazo de Galegos Albarino. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.