Kanapka Cajun Portobello z awokado i Remoulade

Kanapka Cajun Portobello z awokado i Remoulade
Przepis Cajun Portobello kanapka z awokado i Remoulade jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, liście sałaty, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Catfish Cakes with Remoulade, Ciasta krabowe z Cajun Rémoulade, oraz Ciasta karczochowe z Cajun Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby:.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Umieścić duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Spód posypać szczyptą soli i podgrzewać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj olej i podgrzewaj przez 1 minutę, uważając, aby nie palił. Spowoduje to powstanie efektu nieprzywierającego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodać szalotki i czosnek i gotować przez 3-4 protokół, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj 1 łyżkę. z Cajun przyprawy, wraz z winem, ocet, i 1 szklanka wody, doprowadzić do wrzenia, niższe ciepło i dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać grzyby i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Grzyby i płyn wlać do płytkiego pojemnika, przykryć i odstawić do marynowania na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Grzyby wyjąć z marynaty i nacisnąć między ręcznikami papierowymi lub w ręczniku do naczyń, aby usunąć nadmiar marynaty, a następnie posypać pozostałą przyprawą Cajun, naciskając przyprawę na obie strony plastrów grzybów. Wyrzucić marynatę (lub zapisać do innego użytku).w patelni żeliwnej na średnim ogniu, gotować grzyby w jednej warstwie(może trzeba to zrobić w dwóch partiach) aż poczernieje, 2-3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Wyjąć na talerz.Remoulade:
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
11
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na wysokiej przez 1 minutę. Przechowywać pod przykryciem w lodówce do 1 tygodnia.Sprawia, że 1 3/4 szklanki.Składanie do kupy:.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Rozłóż łyżkę remoulade na jednej połowie każdej rolki. Na wierzchu 1 lub 2 liście sałaty i kilka plastrów pomidora i awokado. Podzielić plastry grzybów między bułki. Zamknij każdą kanapkę i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Serwuj i ciesz się!

Składniki

1dojrzałe awokado, obrane, pokrojone w plasterkidojrzałe awokado, obrane, pokrojone w plasterki2Batoniki toffi Heathkapary, mielonekapary, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterkiDuża garść natki pietruszki pokrojonej w cienkie plasterki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonatka pietruszki, mielonanatka pietruszki, mielona2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSOS remouladeSOS remoulade1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone11 łyżka suszonego oreganoopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki11 łyżka suszonego oreganoświeży sok z cytryny (lub limonki)świeży sok z cytryny (lub limonki)4liście sałaty, wypłukane i wysuszone (dobrze działa romaine)liście sałaty, wypłukane i wysuszone (dobrze działa romaine)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez (najlepiej wegański)majonez (najlepiej wegański)11 łyżka suszonego oreganomusztarda w stylu dijonmusztarda w stylu dijon4largesgrzyby portabella, łodygi, skrzela usunięte, pokroić na stronie na 1/4-calowe plastrygrzyby portabella, łodygi, skrzela usunięte, pokroić na stronie na 1/4-calowe plastry2Batoniki toffi Heathczerwona papryka mielonaczerwona papryka mielona4bułki kanapkowe miękkie, splitbułki kanapkowe miękkie, split0Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku4krewetki i żyłkiświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuprzyprawa Cajun o niskiej zawartości soliprzyprawa Cajun o niskiej zawartości soli2szalotka posiekanaszalotka posiekana2Batoniki toffi Heathszalotka mielonaszalotka mielona1łyżka czerwony ocet winnypomidory cienko pokrojonepomidory cienko pokrojone22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet winny biały (lub biały ocet balsamiczny)ocet winny biały (lub biały ocet balsamiczny)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos Worcestershire (najlepiej wegańskie)Sos Worcestershire (najlepiej wegańskie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn