Kanadyjska Pizza Bekonowa z sosem Cheddar-musztarda
Przepis kanadyjski boczek Pizza z sosem Cheddar-musztarda może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 358 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Papryka z czarnego pieprzu wypełniona Vermont Cheddar i ziołową jajecznicą i Klonowo-musztardową szkliwioną boczkiem kanadyjskim, Boczek kanadyjski i ser cheddar Flan, oraz Boczek kanadyjski i ser cheddar Flan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem. W dużej misce, wrzucić ziemniaki, 1/4 szklanki roztopionego masła, 2 jajka, mąkę i 1/2 łyżeczki soli. Naciśnij mieszankę ziemniaczaną na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub aż krawędzie będą złociste.
Tymczasem w małej misce do mikrofali, przykryć i mikrofalowe kostki produktu serowego i 2 łyżki mleka na Wysokiej 1 minutę; wymieszać, aż będzie gładka. Wymieszać z parmezanem i musztardą, aż dobrze się wymieszają.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu serowego na skórce ziemniaczanej; top z boczkiem kanadyjskim. Przykryć pozostały sos, aby utrzymać ciepło.
Piec 5 do 7 minut dłużej lub aż kanadyjski boczek jest ogrzewany przez.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić 6 jaj, 1/4 szklanki mleka, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane.
W 10-calowej patelni, podgrzać 1 łyżka masła na średnim ogniu, aż masło zacznie skwierczeć.
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.
Łyżka jajecznicy na gorącej skórce.
Skropić pozostałą 1/2 szklanki sosu serowego.
Posypać szczypiorkiem. Użyj szpatułki, aby podnieść porcje z patelni.