Kalmary z boczkiem i olejem czosnkowym

Kalmary z boczkiem i olejem czosnkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 43g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, świeże liście tymianku, kalmary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Chrupiąca kałamarnica z czosnkiem, Chile i bazylią, oraz Szaszłyki z kalmarów na grzance czosnkowej z rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w średniej patelni saute na średnim ogniu i gotować, aż lekko złoty kolor i tłuszcz został wytopiony. Dodać czosnek, oliwę z oliwek i kalmary, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować kalmary przez 2 do 3 minut lub aż po prostu gotowane przez. Wymieszać z ziołami i podawać.