Kalifornijska Sałatka Owocowa
Kalifornijska sałatka owocowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 10 porcjami. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, sól i pieprz, pomarańcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Tropikalna Kalifornijska Sałatka Owocowa, California Fresh Fruit Dip, oraz Sałatka California Cobb.
Instrukcje
W 6-do 8-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać lub wstrząsnąć orzechy, aż złoty, 3 do 5 minut.
Wlać z patelni i ostudzić.
Pokrój skórkę i białą błonę z pomarańczy i grejpfruta. Nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty owoców; umieścić w misce.
Obrać, pit, i pokroić awokado; płaszcz plastry z niektórych soku z cytrusów z miski.
Ułóż duży talerz z liśćmi sałaty. Ułóż pomarańcze, grejpfruty, awokado, papaję i winogrona na liściach.
Posypać orzechami. Zwilżyć odrobiną sosu makowego, następnie łyżką porcji sałatki na talerze i dodać więcej sosu oraz sól i pieprz do smaku.