Kalifornijska Sałatka Owocowa

Kalifornijska Sałatka Owocowa
Kalifornijska sałatka owocowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 10 porcjami. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, sól i pieprz, pomarańcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Tropikalna Kalifornijska Sałatka Owocowa, California Fresh Fruit Dip, oraz Sałatka California Cobb.

Instrukcje

1
W 6-do 8-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać lub wstrząsnąć orzechy, aż złoty, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać z patelni i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Pokrój skórkę i białą błonę z pomarańczy i grejpfruta. Nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty owoców; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Obrać, pit, i pokroić awokado; płaszcz plastry z niektórych soku z cytrusów z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Ułóż duży talerz z liśćmi sałaty. Ułóż pomarańcze, grejpfruty, awokado, papaję i winogrona na liściach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
WinogronaWinogrona
Zwykły AnanasZwykły Ananas
6
Posypać orzechami. Zwilżyć odrobiną sosu makowego, następnie łyżką porcji sałatki na talerze i dodać więcej sosu oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia40
Magazyn