Kale-and-Cannellini Wrapinis
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Wrapinis z jarmużu i Cannellini. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Cannellini i jarmuż Ragoût, Zupa Z Fasoli I Jarmużu Cannellini, oraz Shiitake, Cannellini & Zupa Z Jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok. Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku; dodać jarmuż. Gotować 6 minut lub do miękkości; odcedzić i odstawić.
Odcedzić fasolę w durszlaku nad miską, zastrzegając 1/3 szklanki płynu.
Podgrzać kapiele na patelni na średnim ogniu.
Dodaj czerwoną paprykę i czosnek, i smażyć 3 protokół.
Dodaj pokruszony boczek, reserved Bean liquid, marchew, szałwia, i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż marchewki są chrupiące-przetargu. Odkryć i gotować 3 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać jarmuż; gotować 2 minuty.
Ogrzej tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1 szklanka mieszanki jarmużu na każdej tortilli; top każdej porcji z 1 łyżką sera, i zwinąć.