Kalarepa mojej matki

Kalarepa mojej matki
Kalarepa mojej matki może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 2. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego pieprzu, Cebulki kalarepy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, Kalarepa & Marchew, oraz Zapiekanka Z Kalarepy I Szynki.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, wodę, olej roślinny, cukier, sól i pieprz razem w misce, aż ciała stałe całkowicie rozpuszczą się w cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać kalarepę do płynu; marynować przez noc do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
3
Wlać do rondla i gotować na średnim ogniu, aż kalarepa będzie miękka, o 25 protokół. Odstawić do całkowitego ostygnięcia przed jedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn