Kalafior z dipem awokado-kolendra

Kalafior z dipem z awokado-kolendra to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka awokado, kalafior, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kalafior Cajun z sosem Cilantro Avocado, Chrupiące Tacos Z Kalafiora Z Sosem Z Awokado, Limonki I Kolendry, oraz Pieczona kanapka z kalafiorem z pikantnymi słodkimi chipsami ziemniaczanymi i kremowym sosem Cilantro Avocado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrojony kalafior ułożyć na półmisku. W misce robota kuchennego, lub w blenderze, miejsce serek, kolendra, sok z limonki, awokado i chile, i blend do gładkiej i kremowej, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do małej miski i podawać z kalafiorem do zanurzenia.