Kajaki (Dojrzałe babki "kajaki" nadziewane mielonym mięsem)
Canoas (Dojrzałe babki "kajaki" nadziewane mielonym mięsem) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 16 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, szynkę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Plátanos Maduros Rellenos de Carne (Dojrzałe plantany nadziewane mięsem), Semi Dojrzałe Plantain Pottage, oraz Aborarajados de Plátano (Dojrzałe placki Babskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować farsz, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać sól i wołowinę; gotować 2 minuty, mieszając do kruszonki. Wymieszać paprykę i kolejne 7 składników( przez liść laurowy); gotować 5 minut lub aż papryka będzie miękka. Odrzuć liść laurowy.
Aby przygotować plantany, pracując z jedną babką na raz, wyciąć niewielką część z zewnętrznej krzywej, aby uzyskać płaską powierzchnię. Wykonaj wzdłużne cięcie na wewnętrznej krzywej, uważając, aby nie przeciąć całej drogi (babka będzie teraz przypominać Kajak). Ostrożnie wyjąć około 1 łyżkę babki od środka cięcia, aby umożliwić miejsce do napełniania. Powtórz z pozostałymi plantanami.
Umieścić plantany na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Olej nanieść równomiernie na plantany.
Posypać plantany 1/4 łyżeczki soli i czerwonego pieprzu.
Piec w 350 przez 25 minut lub aż plantany będą miękkie; pozostawić do ostygnięcia lekko. Napełnić każdą babkę 1/4 szklanki farszu; na wierzch każdej z nich 1 łyżka sera.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż plantany są miękkie i topi się ser.