Kaczka z Mango na belgijskiej endywii

Kaczka z Mango na belgijskiej endywii
Kaczka z Mango na belgijskiej Endywie może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 484 kalorie, 6G białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju z pestek winogron, kaczki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Kaczka z Mango na belgijskiej endywii, Belgijska Sałatka Endywiowa, oraz Nadziewane Endywia Belgijska są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Kaczka musi być przygotowana dzień wcześniej ze względu na długi czas powolnego gotowania. Jeśli kupujesz wstępnie ugotowany confit kaczki, pomiń instrukcje zawarte w tym akapicie i postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu produktu. W każdym razie będziesz musiał zniszczyć kaczkę do użycia w tym przepisie. Na własną konfiturę kaczki, wymieszaj sól, pieprz i czosnek razem i pokryj kaczkę przyprawami wcieranymi w powierzchnię kaczki. Na płycie kuchennej podgrzej olej lub smalec w głębokiej patelni do pieczenia (jeśli będziesz korzystać z piekarnika) lub w dużym holenderskim piekarniku (jeśli będziesz gotować na zakresie). (Uwaga: będziesz kłusować kaczkę, a nie smażyć, dlatego ważne jest, aby unikać zbyt gorącego oleju.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cała KaczkaCała Kaczka
SmalecSmalec
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Dodać kaczkę do ciepłego oleju. Jeśli używasz piekarnika, umieść kaczkę w rozgrzanym piekarniku 200 stopni F na około 6 do 8 godzin. Jeśli używasz płyty kuchennej, ugotuj kaczkę na wolnym ogniu. W obu przypadkach kaczka musi być gotowana, aż odpadnie od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cała KaczkaCała Kaczka
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Usuń całe mięso kaczki z kości i rezerwy mięsa do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Przeciąć endywia na pół i usunąć rdzeń. Lekko przesmaż wycięte boki endywiu w oliwie z oliwek na średnim ogniu w patelni nieprzywierającej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Posypać cukrem, solą, pieprzem i masłem-przykryć i nadal gotować do al dente-o 10 protokół. Chcesz, aby endywia była lekko delikatna, ale wystarczająco mocna, aby podtrzymać nadzienie z kaczki. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
EndiveEndive
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Cała KaczkaCała Kaczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Przygotuj puree z mango/jagód, dodając mango i truskawki do blendera lub robota kuchennego i mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Jeśli kaczka jest zimna, podgrzej ją lub podgrzej ponownie, w zależności od tego, czy przygotowałeś własną konfiturę, czy kupiłeś ją przygotowaną. Kaczkę rozdrobnić 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
8
Każdą połowę endywii wypełnij kaczką, łyżką puree z jagód mango i udekoruj maliną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
EndiveEndive
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Cała KaczkaCała Kaczka
9
Podawać lekko ciepłe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Magazyn