Kabocha pieczona z solą Kminkową
Pieczona Kabocha z solą z kminku to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zwykłą paprykę, brązowy cukier, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kabocha pieczona z solą Kminkową, Kabocha Pieczona Z Solą Kminkową, oraz Pieczona Zupa Kabocha Squash.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połączyć nasiona kminku z liściem laurowym i papryką w młynku do przypraw lub czystym młynku do kawy i krótko przetworzyć.
Dodać cukier i sól i proces połączyć. Odstawić. Wrzucić squasha z olejem, a następnie mieszaninę kminku.
Rozprowadzić na 2 blachach do pieczenia i piec do miękkości, o 25 protokół.