Just Veggin ' Pita Pizza
Przepis właśnie Veggin ' Pita Pizzan jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 25 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Mieszanka cebuli, serek philadelphia, włoski * pięć ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pizza Pita, Śniadanie Pita-Pizza, oraz Pizza Chlebek Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wrzucić warzywa z sosem. Grill 5 do 8 min. lub aż do kruchego, Delikatnego, okazjonalnie obracającego się.
Paprykę pokroić w cienkie paski; cukinię i cebulę pokroić na 3/4-calowe kawałki.
Wymieszać serek śmietankowy i pesto; rozprowadzić na pitach. Wierzch z warzywami i rozdrobnionym serem.
Grill 3 do 5 min. albo do czasu rozpuszczenia rozdrobnionego sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.