Juicy Pigs Billa Wooda
Soczyste świnie Billa Wooda mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieczeń z łopatki wieprzowej, bułki hamburgerowe, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Noga Jagnięca Opalana Drewnem, Wood Ear and Red date Soup, oraz Pieczony gołąb na grzance dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piekarniku, aż się połyskuje, i podsmażyć pieczenie wołowiny i wieprzowiny ze wszystkich stron, aż rumiane, o 3 protokół na stronę.
Zalać mięso wodą, przykryć i gotować w rozgrzanym piekarniku przez 2 godziny. Odkryć holenderski piec, i usunąć i wyrzucić kości z pieczeń wołową. Łyżką lub łopatką poluzuj rumiane kawałki smaku od spodu holenderskiego piekarnika.
Wymieszać razem ketchup, musztarda, sos Worcestershire, sok z cytryny, i sól i pieprz w misce.
Wlać mieszaninę ketchupu na mięso, wymieszać, aby połączyć z rumianych bitów smakowych, i przykryć holenderski piekarnik.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 250 stopni F (120 stopni C) i gotuj jeszcze przez 2 godziny. Mięso rozdrobnić 2 widelcami, ułożyć każdą bułkę z około 1/3 szklanki mięsa i sosu, udekorować cebulą i ogórkami do smaku.