Jeżyny z kremem cytrynowym i opiekaną Briochą

Jeżyny z kremem cytrynowym i opiekaną Briochą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj jeżyny z kremem cytrynowym i tosty Brioche spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 417 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli waniliowej, sok z cytryny, plus 2 łyżki masła, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Krem cytrynowy z jeżynami, Krem Cytrynowy Z Jeżynami, oraz Krem Cytrynowy Z Jeżynami.

Instrukcje

1
W rondlu gotuj wodę z 1/2 szklanki cukru, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać rozmaryn i fasolę wanilii i nasiona i odstawić na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Tymczasem w żaroodpornej misce natrzyj skórkę cytrynową na 1 szklankę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubić jajka i sok z cytryny. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą i gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, aż zgęstnieje, o 6 protokół. Odcedzić krem do robota kuchennego; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Z włączonym procesorem, dodawać masło 1 kawałek na raz i przetwarzać aż do pełnego włączenia przed dodaniem więcej. Proces krem do podwojenia objętości, o 3 protokół. Zeskrobać krem do miski, nacisnąć kawałek folii bezpośrednio na powierzchnię i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozmaryn i ziarno wanilii wyrzucić z syropu. Dusić syrop na umiarkowanie małym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
7
Rozgrzej brojlery. Ułóż Brioche plastry na blasze do pieczenia i pieczenia na 1 minutę, obracając raz, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
8
W misce ubij śmietanę z pozostałą 1 łyżką cukru, aż delikatnie ubijesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Do syropu cukrowego dodać jeżyny i delikatnie wymieszać. Łyżka krem cytrynowy na 8 talerzy, top z brioche i dollop bitą śmietaną. Jeżyny rozsypać na wierzchu; podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Eliksir GrEliksir Gr
BriocheBrioche
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn