Jeżyna-Bazylia Vinaigrette
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Jeżyna-bazylia Vinaigrette może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 222 kalorie, 0g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście bazylii, sól, przyprawiony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sałatka Z Jeżyn Z Winegretem Jeżyn, Jeżyna Balsamiczny Winegret, oraz Jeżyna Bazylia Pizza.
Instrukcje
Pulse jeżyny przetwory, ocet winny czerwony, a następnie 4 składniki w blenderze 2 do 3 razy lub do blendowania. Po uruchomieniu blendera dodaj olej roślinny w powolnym, stałym strumieniu, przetwarzając do uzyskania gładkości.