Jesienny gulasz warzywny z miętowym Pesto to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Mieszanka liści bazylii, pieprzu, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Jesienny, Jesienny Gulasz Z Fasoli, oraz Pikantny Gulasz Jesienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 11 składników w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wymieszać w zielonej fasoli; gotować 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Połączyć olej i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Chochla 1 3/4 filiżanki zupy do każdego z 8 misek; top każdej porcji z 1 1/2 łyżki pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala