Jelly Bean Cake
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 16. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Niespodzianka Wewnątrz Jelly Bean Cake, Bezglutenowe Niespodzianka Wewnątrz Jelly Bean Cake, oraz Ciasteczka Jelly Bean dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. obficie smarować i mąki bundt patelni. Żelki wrzucić z 2 łyżkami mąki i odstawić. W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
W dużej misce, beat cukier, masło, Serek i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości.
Dodać mieszankę mąki i dobrze wymieszać.
Łyżka 1 szklanka ciasta na dnie przygotowanej patelni. Żelki wymieszać w pozostałym cieście.
Piec 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ostudzić na patelni 10 minut, a następnie odwrócić na talerz i ostudzić kompletne.