JELL-O Black Cherry Poke Cake

JELL-O Black Cherry Poke Cake
Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 34 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Mieszanka żelatyny o smaku wiśniowym galaretki, pieczone 9-calowe okrągłe warstwy ciasta, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Truskawkowe Ciasto Z Galaretką, Wakacyjne Ciasto Galaretkowe, oraz Truskawkowe ciasto z galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić ciasta, z góry do góry, w czystych 9-calowych okrągłych patelniach; przekłuć dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
2
Do mieszanek żelatynowych dodać wrzącą wodę; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
3
Polej ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
4
Zanurz dna patelni do ciast w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold. Wypełniamy i mrozimy warstwy ciasta chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn