Jeleń Jerky
Deer Jerky jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 509 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać pieczeń z dziczyzny, pieprz, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Najlepsza Kiełbasa z jelenia, jaką kiedykolwiek zjesz, oraz BarBQue Deer.
Instrukcje
Pokroić mięso w długie paski, 1 cal szerokości i 1/8 cala grubości. W dużej plastikowej torbie można połączyć sos sojowy, sos Worcestershire, płynny dym, ketchup, pieprz, czosnek w proszku, sól cebuli i sól.
Włożyć mięso i zamknąć worek. Przechowywać w lodówce przez noc. Od czasu do czasu zagniatać, aby równomiernie rozprowadzić marynatę.
Rozgrzej piekarnik do 160 stopni F (70 stopni C).
Umieść patelnię na spodzie piekarnika, aby złapać kapanie, lub linię z folią aluminiową.
Umieść paski mięsa na stojaku, aby nie stykały się ze sobą i odwodnij przez 6 do 8 godzin w piekarniku lub do uzyskania pożądanej konsystencji.