Jeleń Jerky

Jeleń Jerky
Deer Jerky jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 509 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać pieczeń z dziczyzny, pieprz, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Najlepsza Kiełbasa z jelenia, jaką kiedykolwiek zjesz, oraz BarBQue Deer.

Instrukcje

1
Pokroić mięso w długie paski, 1 cal szerokości i 1/8 cala grubości. W dużej plastikowej torbie można połączyć sos sojowy, sos Worcestershire, płynny dym, ketchup, pieprz, czosnek w proszku, sól cebuli i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Włożyć mięso i zamknąć worek. Przechowywać w lodówce przez noc. Od czasu do czasu zagniatać, aby równomiernie rozprowadzić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej piekarnik do 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Umieść patelnię na spodzie piekarnika, aby złapać kapanie, lub linię z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Umieść paski mięsa na stojaku, aby nie stykały się ze sobą i odwodnij przez 6 do 8 godzin w piekarniku lub do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn