Jedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping

Zjedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 50. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, ocet winny, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajskie pierogi z sosem zanurzeniowym, Pierogi Z Ziemniakami I Bazylią Z Sosem Zanurzeniowym, oraz Pierogi Azjatyckie Z Sosem Maczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Blanch kapusta aż tylko zwiędły, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i spłukać w zimnej wodzie.
Odcedzić, wycisnąć nadmiar wody i przenieść do dużej miski do mieszania.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do miski zawierającej kapustę. Zagniatać ręcznie, aż do całkowitego połączenia.
Nadzienie do pierogów z Edamame, jarmużu i kolendry
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować jarmuż, aż zmięknie, o 15 protokół.
Odcedzić, spłukać w zimnej wodzie i wycisnąć nadmiar wody.
Podczas gdy jarmuż się gotuje, doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia i gotować mrożone edamame do miękkości do ugryzienia, o 4 protokół.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Połączyć jarmuż i edamame w średniej misce.
Dodać wszystkie pozostałe składniki i wymieszać do włączenia.
Opakowania do pierogów można kupić w azjatyckich sklepach spożywczych lub w zamrażarce wielu supermarketów. Lubię grubsze opakowania w stylu "Shanghai", które są mniej kruche w pracy i znacznie bardziej wypełniające.
Najpierw przygotuj małą miskę zimnej wody. Ułóż dwie łyżeczki nadzienia na środku opakowania z pieróg. Opuszkiem palca zwilż zewnętrzną krawędź opakowania wodą. Fold wrapper na pół, tworząc półksiężyc i plisować krawędzie, mocno naciskając, aby uszczelnić. Powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Pracując partiami, ostrożnie opuszczaj pierogi do średniego garnka z wrzącą wodą i gotuj przez 3 do 5 minut. Są one wykonywane, gdy skórki są przezroczyste, a pierogi gotują się przez co najmniej 3 minuty.
Pierogi będą przechowywać do jednego miesiąca w zamrażarce i można je wrzucić bezpośrednio do wrzącej wody bez wcześniejszego rozmrażania.