Jedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping

Jedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping
Zjedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 50. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, ocet winny, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajskie pierogi z sosem zanurzeniowym, Pierogi Z Ziemniakami I Bazylią Z Sosem Zanurzeniowym, oraz Pierogi Azjatyckie Z Sosem Maczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Blanch kapusta aż tylko zwiędły, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Odcedzić, wycisnąć nadmiar wody i przenieść do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do miski zawierającej kapustę. Zagniatać ręcznie, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Nadzienie do pierogów z Edamame, jarmużu i kolendry
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
JarmużJarmuż
6
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować jarmuż, aż zmięknie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Odcedzić, spłukać w zimnej wodzie i wycisnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Podczas gdy jarmuż się gotuje, doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia i gotować mrożone edamame do miękkości do ugryzienia, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Połączyć jarmuż i edamame w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać wszystkie pozostałe składniki i wymieszać do włączenia.
12
Zawijanie pierogów
13
Opakowania do pierogów można kupić w azjatyckich sklepach spożywczych lub w zamrażarce wielu supermarketów. Lubię grubsze opakowania w stylu "Shanghai", które są mniej kruche w pracy i znacznie bardziej wypełniające.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
14
Najpierw przygotuj małą miskę zimnej wody. Ułóż dwie łyżeczki nadzienia na środku opakowania z pieróg. Opuszkiem palca zwilż zewnętrzną krawędź opakowania wodą. Fold wrapper na pół, tworząc półksiężyc i plisować krawędzie, mocno naciskając, aby uszczelnić. Powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Gotować
16
Pracując partiami, ostrożnie opuszczaj pierogi do średniego garnka z wrzącą wodą i gotuj przez 3 do 5 minut. Są one wykonywane, gdy skórki są przezroczyste, a pierogi gotują się przez co najmniej 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
17
Masz Resztki?
18
Pierogi będą przechowywać do jednego miesiąca w zamrażarce i można je wrzucić bezpośrednio do wrzącej wody bez wcześniejszego rozmrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia25
Magazyn