Jedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping

Jedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping
Zjedz za osiem dolców: pierogi na dwa sposoby, z sosem Freestyle Dipping może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 50. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, ocet winny, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajskie pierogi z sosem zanurzeniowym, Pierogi Z Ziemniakami I Bazylią Z Sosem Zanurzeniowym, oraz Pierogi Azjatyckie Z Sosem Maczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Blanch kapusta aż tylko zwiędły, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Zdjąć z ognia i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Odcedzić, wycisnąć nadmiar wody i przenieść do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do miski zawierającej kapustę. Zagniatać ręcznie, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Nadzienie do pierogów z Edamame, jarmużu i kolendry
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
JarmużJarmuż
6
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować jarmuż, aż zmięknie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Odcedzić, spłukać w zimnej wodzie i wycisnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
8
Podczas gdy jarmuż się gotuje, doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia i gotować mrożone edamame do miękkości do ugryzienia, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
10
Połączyć jarmuż i edamame w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Dodać wszystkie pozostałe składniki i wymieszać do włączenia.
12
Zawijanie pierogów
13
Opakowania do pierogów można kupić w azjatyckich sklepach spożywczych lub w zamrażarce wielu supermarketów. Lubię grubsze opakowania w stylu "Shanghai", które są mniej kruche w pracy i znacznie bardziej wypełniające.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
14
Najpierw przygotuj małą miskę zimnej wody. Ułóż dwie łyżeczki nadzienia na środku opakowania z pieróg. Opuszkiem palca zwilż zewnętrzną krawędź opakowania wodą. Fold wrapper na pół, tworząc półksiężyc i plisować krawędzie, mocno naciskając, aby uszczelnić. Powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
15
Gotować
16
Pracując partiami, ostrożnie opuszczaj pierogi do średniego garnka z wrzącą wodą i gotuj przez 3 do 5 minut. Są one wykonywane, gdy skórki są przezroczyste, a pierogi gotują się przez co najmniej 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
17
Masz Resztki?
18
Pierogi będą przechowywać do jednego miesiąca w zamrażarce i można je wrzucić bezpośrednio do wrzącej wody bez wcześniejszego rozmrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia25
Magazyn