Jarmuż z prażonymi burakami i boczkiem

Jarmuż z prażonymi burakami i boczkiem
Jarmuż z prażonymi burakami i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, jarmuż, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z kapusty Fizz z pieczonym sosem czosnkowo-Boczkowym i burakami, Sałatka Z Jarmużu Z Prażonymi Burakami, oraz Pieczony jarmuż i buraki z miodowo-chrzanowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umyć i przyciąć buraki, usuwając oba końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Umieść je na 12-calowym kwadratowym arkuszu z wytrzymałej folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Skropić oliwą i obficie doprawić solą i pieprzem. Zapieczętuj opakowanie foliowe i piecz, aż buraki będą wideł, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż średnio chrupiące (lub jednak wolisz boczek).
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Zwiększyć ogień do wysokiej i dodać jarmuż, mieszając do pokrycia w wytopionym tłuszczu boczku. Przykryć i gotować przez kilka minut, a następnie dodać bulion z kurczaka i 2 łyżki octu. Wymieszać do połączenia, przykryć i pozostawić do zwiędnięcia na 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Buraki obrać i pokroić na kawałki i dodać do jarmużu. Wymieszać pozostałe 2 łyżki octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
JarmużJarmuż
9
Dodać boczek, wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn