Jarmuż Toskański Z Cytryną, Parmezanem I Białą Anchois
Toskański jarmuż z cytryną, parmezanem i białą anchois to pescatarian przepis z 1 porcją. Na 8,86 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 6996 kalorii, 113g białka, oraz 463g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli koszernej, parmezan, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jarmuż toskański z cytryną, parmezanem i białą anchois, Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola, oraz Emeril Lagasse ' s Tuscan Kale And White Bean Ragout.
Instrukcje
Przyciąć dno 2 cale od łodyg kapusty i odrzucić.
Usunąć środkowe żebra, przesuwając mały, ostry nóż po obu stronach żebra każdego liścia. Odrzuć żebro i wrzuć porcje liści do miski z zimną wodą i dobrze je opłucz. Ich nubbly Natura pozostawia wszelkiego rodzaju zakamarki dla żwiru lub robaków do ukrycia. Suszyć je dobrze i pokroić liście w bardzo cienkie wstążki szyfonady stylu. Powinieneś mieć od 4 do 5 filiżanek.
Jarmuż umieścić w dużej misce.Toast kromki chleba w tosterze, aż złoty. Rozerwać je na małe kawałki i pulsować je w robocie kuchennym, aż mieszanina tworzy grube okruchy w różnych rozmiarach i kształtach.Za pomocą moździerza i tłuczku tłucz czosnek na pastę.
Dodaj 1/4 szklanki sera, 1/4 szklanki oleju, sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól, płatki czerwonego pieprzu i dalej je razem. Łyżka opatrunku na jarmuż i wrzucić bardzo dobrze, aby dokładnie połączyć, będzie dość gęsty i zajmie dużo podrzucania do pokrycia liści.
Niech slaw siedzieć przez co najmniej 5 minut i do nocy, a następnie podawać posypane bułką tartą, marynowane anchois, dodatkowy ser, mżawka oleju, i opcjonalne plastry cytryny.SERIOUS FUN FOODGreg Henry