Jarmuż słodki i słony

Jarmuż słodki i słony
Jarmuż słodki i słony wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 137 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, czosnek, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Kapusta Słodka I Słona, Słone kasze owsiane i jarmuż, oraz Pikantna Surowa Sałatka Z Jarmużu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zamienia przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z musztardą, cukrem, octem i rosołem z kurczaka i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać jarmuż, przykryć i gotować 5 minut, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
CukierCukier
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszaj suszoną żurawinę i kontynuuj gotowanie, odsłonięte, aż ciecz zmniejszy się o około połowę, a żurawina zmięknie, około 15 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Sól I PieprzSól I Pieprz
żurawinażurawina
3
Przed podaniem posypać pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn